ÖNEMLİ DUYURU, VELİLERİMİZİN DİKKATİNE

2023 YILI LİSELERE GİRİŞ SINAVINA KATILIP MERKEZİ YERLEŞTİRME SONUCU OKULUMUZA YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZDEN BAZILARI YETENEK SINAVI İLE ÖĞRENCİ ALAN ÖĞRETİM KURUMLARINA VELİ İSTEĞİ DOĞRULTUSUNDA YERLEŞTİKLERİNDEN HAZIRLIK SINIFIMIZDA ONTENJAN OLUŞMUŞTUR.2023 LGS SINAVINA GİRİP HAFIZLIK BELGESİ OLAN VE OKUL TABAN PUANIMIZDAN YÜKSEK OLMAK ŞARTI İLE OKULUMUZDA OKUMAK İSTEYEN ÖĞRENCİLERİMİZ, VELİLERİNİN  TALEPLERİ DOĞRULTUSUNDA  KAYITLI OLDUKLARI OKUL VEYA E DEVLET ÜZERİNDEN  NAKİL TALEBİNDE BULUNABİLİRLER.Eğer sistem izin vermezse kayıtlı oldukları okula dilekçe ile başvuru yapabilirler.

NOT: 9. SINIFTAN HAZIRLIK SINIFINA NAKİL İŞLEMLERİ ORTAÖĞRETİM KURUMLARI YÖNETMELİĞİ

(6) (Değişik:RG-2/9/2020-31232) Nakil şartlarının taşınması durumunda; hazırlık sınıflarından hazırlık sınıfı bulunmayan okulların 9 uncu sınıflarına, hazırlık sınıfı bulunmayan okulların 9 uncu sınıflarından hazırlık sınıflarına yeterlilik sınavı aranmadan, içinde bulunulan öğretim yılının ekim ayının son iş gününe kadar nakil ve geçiş yapılabilir. Bu aydan sonra bu sınıflar arasında nakil ve geçiş yapılamaz. Ancak, hazırlık sınıfı olan okulların kendi aralarındaki nakil ve geçişler bu Yönetmeliğin nakillerle ilgili hükümlerine göre yürütülür.

OKUL TEL: 03123998042

AYHAN SAZCI (OKUL MÜDÜRÜ): 05428020334